Kuchnia indonezyjskaW
Kuchnia indonezyjska
Altyngia wyniosłaW
Altyngia wyniosła
Archidendron jiringaW
Archidendron jiringa
BakpiaW
Bakpia
CenilW
Cenil
Etlingera wyniosłaW
Etlingera wyniosła
GalangalW
Galangal
Kaempferia galangaW
Kaempferia galanga
KemangiW
Kemangi
Kleik ryżowyW
Kleik ryżowy
Kolokazja jadalnaW
Kolokazja jadalna
Kuchnia NyonyaW
Kuchnia Nyonya
Kuchnia PadangW
Kuchnia Padang
Leucaena leucocephalaW
Leucaena leucocephala
Limnocharis żółtyW
Limnocharis żółty
Mleczko kokosoweW
Mleczko kokosowe
Nasi gorengW
Nasi goreng
Otak-otakW
Otak-otak
Pandan amarylkolistnyW
Pandan amarylkolistny
Pangium eduleW
Pangium edule
PapedaW
Papeda
Parkia wspaniałaW
Parkia wspaniała
Pasta krewetkowaW
Pasta krewetkowa
Ryż czarnyW
Ryż czarny
SambalW
Sambal
Sambal oelekW
Sambal oelek
SatayW
Satay
TempehW
Tempeh
Tung molukańskiW
Tung molukański
Wilec wodnyW
Wilec wodny